Reklamfilm

Vi producerar, skriver manus, regisserar, filmar, klipper och post-producerar reklamfilm i Malmö.

Reklamfilm

Stora kunder, nationella kampanjer och en produktionsbudget utöver det vanliga.

Att göra en reklamfilm för Bio, TV och kunder som konkurrerar med världens största företag kräver planering, tid och expertis. Från manusarbetet och storyboards som ofta görs i samarbete med kund och reklambyrå under en längre tidsperiod, till inspelningar som kräver större team och post-produktion med visuella effekter och specialkomponerad musik.

På en reklamfilmsinspelning med Neverday kommer du träffa regissör, producenter och produktionsledare, ljudtekniker, director of photography och kamerateam, scenograf, kostymör, makeup-artister och VFX supervisors. Vi filmar med Arri Alexa eller RED-kameror, drönare, kranar och tekniska lösningar som gör det möjligt att filma fantastiska bilder.

Cadbury
Alfa-Romeo-logo-1982-1920x1080
Comviq-Logotyp-Svart

Våra tjänster

Strategi & Manus

Vi skriver manus, tecknar storyboards och lägger upp en marknadsföringsstrategi som skapar värde för både er och tittarna.

Inspelning

Kameror, ljussättning och action. Vi filmar med ett team anpassat efter projektets behov och kan vara allt från 2 till 20 personer på inspelningsplats eller i studio.

Klippning & Redigering

Våra erfarna filmklippare tittar noga igenom allt material och sätter ihop de allra bästa tagningarna till en färdig film.

Post-Produktion

Med hjälp av Color Grading förbättrar vi filmens färger och ljussättning. Animationer och VFX skapar filmmagi.

Videoannonsering

Vi kan hjälpa er sprida era filmer via videoannonser på Instagram, Facebook och 200 av nordens största webbsiter, så att de ses av hundratusentals tittare.

Resultat

Välproducerad film stärker er branding och ökar er försäljning. Bra film skapar resultat som är värd investeringen.

Film är en smart investering i er marknadsföring.

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35