Informationsfilm

Neverday är ett filmproduktionsbolag i Malmö. Vi hjälper er skapa film.

Informationsfilm

Företagsfilm, Intervjuer, Produktvideos, Presentationer, Event- och Kickstarter-filmer.

Informationsfilm eller Företagsfilm. Kärt barn har många namn. Det vi utan tvekan får mest förfrågningar om att filma är olika typer av företagsfilmer. Vi har skapat allt från Sveriges mest framgångsrika Kickstarter-film till filmade intervjuer med både små startups och några av landets största företag.

Oavsett vilken typ av film ni vill göra så är ni i goda händer hos oss på Neverday. Vi lyssnar på era behov och sätter ihop en specialanpassad offert. Är det något vi är mästare på så är det att anpassa oss efter era förutsättningar och leverera ett resultat som överträffar era förväntningar.

eon
Securitas logo
earincom
xintela
skanesdansteater
investinskåne
Spela video

Våra tjänster

Strategi & Manus

Vi skriver manus, tecknar storyboards och lägger upp en marknadsföringsstrategi som skapar värde för både er och tittarna.

Inspelning

Kameror, ljussättning och action. Vi filmar med ett team anpassat efter projektets behov och kan vara allt från 2 till 20 personer på inspelningsplats eller i studio.

Klippning & Redigering

Våra erfarna filmklippare tittar noga igenom allt material och sätter ihop de allra bästa tagningarna till en färdig film.

Post-Produktion

Med hjälp av Color Grading förbättrar vi filmens färger och ljussättning. Animationer och VFX skapar filmmagi.

Videoannonsering

Vi kan hjälpa er sprida era filmer via videoannonser på Instagram, Facebook och 200 av nordens största webbsiter, så att de ses av hundratusentals tittare.

Resultat

Välproducerad film stärker er branding och ökar er försäljning. Bra film skapar resultat som är värd investeringen.

Film är en smart investering i er marknadsföring.

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35