Reklamfilm & Video Branding

Vi är våra kunders bäst bevarade hemlighet. Det hemliga vapnet bakom lyckade reklamfilmer, social media-kampanjer och video content till Facebook, Instagram och YouTube. 

Reklamfilm

Stora kunder, nationella kampanjer och en produktionsbudget utöver det vanliga.

Att göra en reklamfilm för Bio, TV och kunder som konkurrerar med världens största företag kräver planering, tid och expertis. Från manusarbetet och storyboards som ofta görs i samarbete med kund och reklambyrå under en längre tidsperiod, till inspelningar som kräver större team och post-produktion med visuella effekter och specialkomponerad musik.

På en reklamfilmsinspelning med Neverday kommer du träffa regissör, producenter och produktionsledare, ljudtekniker, director of photography och kamerateam, scenograf, kostymör, makeup-artister och VFX supervisors. Vi filmar med Arri Alexa eller RED-kameror, drönare, kranar och tekniska lösningar som gör det möjligt att filma fantastiska bilder.

Cadbury
Alfa-Romeo-logo-1982-1920x1080
Comviq-Logotyp-Svart

Informationsfilm

Företagsfilm, Intervjuer, Produktvideos, Presentationer, Event- och Kickstarter-filmer.

Informationsfilm eller Företagsfilm. Kärt barn har många namn. Det vi utan tvekan får mest förfrågningar om att filma är olika typer av företagsfilmer. Vi har skapat allt från Sveriges mest framgångsrika Kickstarter-film till filmade intervjuer med både små startups och några av landets största företag.

Oavsett vilken typ av film ni vill göra så är ni i goda händer hos oss på Neverday. Vi lyssnar på era behov och sätter ihop en specialanpassad offert. Är det något vi är mästare på så är det att anpassa oss efter era förutsättningar och leverera ett resultat som överträffar era förväntningar.

eon
Securitas logo
earincom
malmouniversity
xintela
skanesdansteater
investinskåne

Video Branding

Prenumerera på nytt videomaterial till era Instagram, Facebook och Social Media-konton.

Syns du inte så finns du inte. I dagens digitala medialandskap är det mer sant än någonsin. Det är på Instagram och Facebook som användarna spenderar sin tid, och konkurrensen om deras uppmärksamhet är stenhård. Därför har video branding blivit en av de viktigaste komponenterna i företags digitala marknadsföring.

Som Video Branding-kund hos Neverday sätter vi ihop en social media-strategi tillsammans med er och bestämmer hur ofta era social media-kanaler behöver nytt videomaterial. Vi ansvarar sedan för att löpande producera och leverera videomaterial till era sociala medier som följer era brand guidelines, medan ni själva ansvarar för den dagliga driften av kontona.

Ni får automatiskt nya välproducerade videos som era följare kan gilla och dela vidare och er närvaro och branding stärks hos er målgrupp. Dessutom inkluderar våra Video Branding-avtal också en bestämd annonsbudget varje månad, så att era videos inte bara ses av de som redan följer era konton, utan också visas för hundratusentals potentiella nya kunder.

Våra tjänster

Strategi & Manus

Vi skriver manus, tecknar storyboards och lägger upp en marknadsföringsstrategi som skapar värde för både er och tittarna.

Inspelning

Kameror, ljussättning och action. Vi filmar med ett team anpassat efter projektets behov och kan vara allt från 2 till 20 personer på inspelningsplats eller i studio.

Klippning & Redigering

Våra erfarna filmklippare tittar noga igenom allt material och sätter ihop de allra bästa tagningarna till en färdig film.

Post-Produktion

Med hjälp av Color Grading förbättrar vi filmens färger och ljussättning. Animationer och VFX skapar filmmagi.

Videoannonsering

Vi kan hjälpa er sprida era filmer via videoannonser på Instagram, Facebook och 200 av nordens största webbsiter, så att de ses av hundratusentals tittare.

Resultat

Välproducerad film stärker er branding och ökar er försäljning. Bra film skapar resultat som är värd investeringen.

Film är en smart investering i er marknadsföring.

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35