Post-Produktion

Neverday Film är ett postproduktionsbolag i Malmö

Våra tjänster

Klipp & Redigering

Vi klipper film i Adobe Premiere och kan hjälpa er med redigering av såväl långfilmer, tv och serier som reklamfilm och kortfilmer.

Color Grading

Färgkorrigering eller Color Grading är ett av de viktigaste stegen i en films post-produktion. Där justeras ljus och färger och filmens känsla skapas. Vi color gradar i branschledande Davinci Resolve.

Filmredigering

Man brukar säga att en film skrivs tre gånger. I manuset, på inspelningen, och till sist i klipprummet. Det är just i klipprummet som filmen verkligen skapas. Att noga titta på alla tagningar, välja ut de bästa bitarna och klippa ihop dem till scener som känns helt naturliga för tittaren är ett hantverk som få bemästrar.

Våra klippare jobbar i Adobe Premiere och har stor erfarenhet av att redigera såväl långfilm som kortfilmer och reklam. Vi jobbar gärna på stora projekt men har också möjlighet att klippa kortare produktioner med tight deadline. Eftersom vi har flera filmklippare har vi också möjlighet att klippa flera projekt parallellt. Vi ansvarar också gärna för både klippning och color grading.

Color Grading

Färgkorrigering eller Color Grading är ett av de viktigaste, och mest kreativa stegen i slutet på post-produktionen. Många tror att det bara är kameran, belysningen och hur det filmas på inspelningsplats som avgör hur en film ser ut, men färgkorrigeringen är minst lika viktig. Där justerar vi både färger och ljus för att det digitala negativet ska bli ännu snyggare. Vi kan ändra färg på kläder eller bakgrund, highlighta delar av bilden för att försäkra oss om att tittarens blick dras dit, eller justera färger så att de matchar brand guidelines perfekt.

På Neverday färgkorrigerar vi i branschledande mjukvaran Davinci Resolve och har många års erfarenhet av att color-grada såväl långfilm som kort- och reklamfilm. Till skillnad från renodlade post-produktionshus har vi inga dyra rum specialanpassade för color grading, utan har valt att satsa på våra kraftfulla postproduktionsdatorer och 4k-skärmar. Det gör att våra color grading-tjänster är mycket kostnadseffektiva, samtidigt som de färgkorrigerade produktionerna vi levererar håller lika hög eller ännu högre kvalitet än våra konkurrenter.

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35