Invest in Skåne

Filmer för att attrahera internationell talang till Skåne & Greater Copenhagen

Fem inspirerande filmer

Vi vann uppdraget att producera fem filmer åt Invest in Skåne med mål att attrahera internationell talang till Skåne och Greater Copenhagen. Tillsammans med Invest in Skåne beslutade vi att skapa filmer byggda kring inspirerande intervjuer med personer från andra länder som nu jobbar på spännande företag i regionen.

Projektet sträckte sig över 6 månader och innefattade, utöver filmade intervjuer och flygfoto med drönare, även specialkomponerad musik för att ge filmerna en gemensam tyngd och trovärdighet.

"Vi är jättenöjda! Neverday gjorde ett fantastiskt arbete, agerade professionellt genom hela processen och hade alltid kundens behov i fokus."
Susanne Mattsson
Invest in Skåne
Spela videoklipp

Work-life Balance

Filmen om ”Work-life Balance” i Öresundsregionen fokuserar på den startup-community som vuxit fram i Malmö och hur både startups och andra företag gynnas av förutsättningarna som finns i Sverige.

Vi filmade intervjuer på Startup-hubben ”The Ground” i Malmö och valde att kombinera det med vackra stads- och upplevelsebilder som vi filmade över hela Skåne.

Cross-border Possibilities in Greater Copenhagen

Fördelarna och möjligheterna med att bo och jobba på olika sidor av Öresund är många.

Vi filmade med Öresund Direkt och intervjuade Jonathan som bor i Lund och jobbar i Köpenhamn. För att illustrera filmens budskap valde vi att filma några av Köpenhamns vackraste platser.

Spela videoklipp
Spela videoklipp

Life-Science

För Life-Science filmen filmade vi intervjuer och event på det internationella life-science-klustret Medicon Village i Lund. Här kunde vi dra stor fördel av vårt tidigare samarbete med bolag på Medicon Village.

Intervjuer med branschföreträdare och exempel belyser filmens budskap. 

IT & Telekom

I filmen om IT- och Telekom-sektorn fick vi möjlighet att filma med såväl Volvo Cars som på affärsklustret Mobile Heights i Lund. Vi fick även ett utmärkt tillfälle att filma vackra drönarbilder över städer och landskap.

Spela videoklipp
Spela videoklipp

International Citizen Hub

Vid ett flertal tillfällen besökte vi International Citizen Hub i Lund för att filma events och intervjuer med deras personal och besökare.

Intervjuerna illustreras med såväl bilder på intervjupersonerna i vardagliga situationer, som flygfoto över Lund för att visa stadens grönska.

Bilder från projektet

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35