E.ON :agile

Filmer till E.ONs startup-inkubator i Malmö

Filmer till E.ONs startup-accelerator :agile

Vi fick ett löpande uppdrag av E.ON att dokumentera och skapa marknadsförande filmer för deras startup-accelerator E.ON :agile, på MINC i Malmö. Projektet sträckte sig över flera säsonger så vi skapade filmer anpassade efter behoven varje säsong.

Tillsammans med E.ON valde vi att producera intervju-filmer med teamen i acceleratorn. Vi skapade också en serie videolektioner med tips till startup-grundare och nyföretagare. 

För att attrahera nya sökande via sociala medier skapades även kortare highlight-filmer som snabbt och tydligt visar varför man som ny företagare vill söka till acceleratorn.   

"Neverday är snabba, lyhörda och arbetar oerhört flexibelt. De har alltid levererat över förväntan."
Sara Hamlin
Innovation Business Developer, E.ON Sverige

E.ON :agile Batch 4 Promo

En av flera intervjufilmer som vi producerade för att attrahera nya sökande till omgång 4 av :agile-acceleratorn. Vi filmade intervjuer med medlemmarna i de nuvarande :agile-teamen. Vi filmade både på E.ON Sveriges huvudkontor och på MINC i Malmö. 

Spela videoklipp
Spela videoklipp

Starting Up - Episode 3

Vi skapade webbserien ”Starting up” för att marknadsföra E.ON :agile inte bara genom att informera om acceleratorn, utan genom att skapa konkret värde för tittaren och på så vis även skapa positiva associationer till E.ON.

Serien består av 5 delar där mentorer och profiler inom Malmös startup community delar med sig av sina bästa tips, råd och lektioner som kan hjälpa grundare av nya startups att snabbt utveckla sitt företag. 

Utvalda bilder från projektet

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35