Bieffekterna

Neverdays första långfilm

Svensk sci-fi thriller producerad av Neverday Film i samproduktion med Film i Skåne, Way Creative Films, Solid Entertainment och Oddlife Productions.

Bieffekterna är skriven och regisserad av Neverdays grundare och inhouse-regissör Andreas Climent i samarbete med André Hedetoft. I rollerna syns Emelia Hansson, Rikard Björk, Sandra Redlaff och Rafael Pettersson, kända från TV-serier som Bron och Wallander.

Bieffekterna filmades under 19 dagar i södra Sverige, därefter följde postproduktion i Barcelona och Ljudmix i Los Angeles. För fotot står Nils Croné. Musiken är komponerad av S. Peace Nistades.

Festivalvinster

Bieffekterna har tävlat på filmfestivaler världen över och har blivit belönad med bland annat statyetter för “Bästa Film” och “Bästa Manus” på Torremolinos Filmfestival i Spanien, och “Bästa Skådespelare” till Rikard Björk vid en av världens största genre-filmfestivaler, Buenos Aires Rojo Sangre i Argentina. 

Var kan man se Bieffekterna?

Bieffekterna finns att köpa och hyra på alla de stora TVOD-plattformarna i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Se filmen på Viaplay, SF Anytime, Google Play eller iTunes.

Bieffekterna Origin Poster
Spela videoklipp

Bieffekterna Trailer

Se trailern till Neverdays långfilm ”Bieffekterna”.

Bakom kulisserna

I den här bakom kulisserna-intervjun berättar Bieffekternas regissörsduo André Hedetoft och Andreas Climent om arbetet med filmens manus och den respons filmen fått på festivaler världen över.

Andreas Climent regissör till Bieffekterna
Spela videoklipp

Bilder från projektet

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35