Om Neverday

Vad är Neverday Film?

Neverday är en ny typ av filmproduktionsbolag. Ett smartare, effektivare och bättre produktionsbolag, skapat av en ny generation filmskapare. Framtiden är digital, så vi har inga traditionella kontor. Vi jobbar distribuerat, från olika platser i Sverige och befinner oss där vi kan leverera störst resultat för kunden, oavsett om det är i en filmstudio, ett mötesrum eller i klipprummet. Vi har vår bas i Malmö men producerar film för kunder både i Stockholm, Köpenhamn och Barcelona.

Vi producerar både långfilm, kortfilm, reklamfilm och informationsfilm, för stora och små kunder. Vi har gjort film till Sveriges största Kickstarter-kampanj och jobbat med några av landets största företag.

Bra film skapar värde

Vår filosofi är att film ska skapa värde. Inte bara för den som beställt filmen, utan framförallt för de som ser filmen. En film ska vara underhållande, engagerande och få dig att känna att du har lärt dig något nytt eller sett något du aldrig sett förut. Vi hjälper våra kunder göra filmer som skapar värde för tittarna, och får dem att vilja visa dem för ännu fler. Det är hemligheten bakom våra kunders framgång.

Vem är Neverday Film?

En av våra styrkor är att vi alltid anpassar teamets storlek efter projektets behov. Vi har ett stort nätverk bestående av Sveriges bästa filmfotografer, skådespelare, visual effects-producenter, ljudtekniker, scenografer, kostymörer och filmarbetare. Speciellt utvalda för varje projekt. Det gör att vi kan leverera hög kvalitet samtidigt som er budget används så effektivt som möjligt.

Den dagliga verksamheten på Neverday drivs av:

andreas_bw
Andreas Climent Manus & Regi, Producent Fiktion och Post-Produktion
andreas@neverday.com
070-24 66 534
Andreas är Neverdays grundare och VD. Han har skrivit manus till tre långfilmer, regisserat festivalvinnaren "Bieffekterna" och ett antal kortfilmer och reklamfilmer för kunder som Cadbury och Alfa Romeo. På Neverday ansvarar Andreas för manus och regi och syns ofta även bakom kameran. Han är även ansvarig producent för Neverdays utveckling av långfilm och tv.
Jennifer Carlsson
Jennifer Carlsson Producent och Manusförfattare
jennifer@neverday.com
073-784 62 68‬
Jennifer ansvarar för manus och redigering av reklam- och informationsfilm tillsammans med Andreas och är ofta ansvarig producent på inspelningsplats. Jennifer har en Master i Film Producing vid Lunds Universitet och har utöver Neverday även jobbat med reklamfilm för kunder som Kia och Findus i Barcelona, Stockholm och Göteborg.

Våra tjänster

Strategi & Manus

Vi skriver manus, tecknar storyboards och lägger upp en marknadsföringsstrategi som skapar värde för både er och tittarna.

Inspelning

Kameror, ljussättning och action. Vi filmar med ett team anpassat efter projektets behov och kan vara allt från 2 till 20 personer på inspelningsplats eller i studio.

Klippning & Redigering

Våra erfarna filmklippare tittar noga igenom allt material och sätter ihop de allra bästa tagningarna till en färdig film.

Post-Produktion

Med hjälp av Color Grading förbättrar vi filmens färger och ljussättning. Animationer och VFX skapar filmmagi.

Videoannonsering

Vi kan hjälpa er sprida era filmer via videoannonser på Instagram, Facebook och 200 av nordens största webbsiter, så att de ses av hundratusentals tittare.

Resultat

Välproducerad film stärker er branding och ökar er försäljning. Bra film skapar resultat som är värd investeringen.

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35