Film & TV

Film & TV

Lång och kort fiktion för en stor publik.

Neverday Film utvecklar film och tv-serier för svensk- och internationell publik.

Vi vill berätta historier som hänför publiken och fångar den där magiska känslan av att uppleva något fantastiskt för första gången.

På Neverday utvecklar vi ständigt nya berättelser och har både filmer och potentiella tv-serier under utveckling. En stark story är lika viktigt för oss som att skapa filmer som är visuellt spännande och lockande för en så stor publik som möjligt. Vi är också mycket intresserade av nya format och hur gränsöverskridande och innovativa berättelser kan skapas genom ny teknik. Vår ambition är att skapa film och tv-serier i världsklass.

Våra filmer

Bieffekterna

Bieffekterna har tävlat på filmfestivaler världen över och har blivit belönad med bland annat statyetter för “Bästa Film” och “Bästa Manus” på Torremolinos Filmfestival i Spanien, och “Bästa Skådespelare” vid en av världens största genre-filmfestivaler, Buenos Aires Rojo Sangre i Argentina. 

Double Trouble

En ung man missar chansen att prata med sina drömmars tjej, men hittar en mystisk klocka som kan dra tillbaka tiden. Double Trouble är en kortfilm skriven och regisserad av Neverdays Andreas Climent tillsammans med André Hedetoft.

Kontakta oss

Vill ni göra film tillsammans?

Ring oss på 010-222 99 35