Neverday Film

Klippning och Color Grading till era filmproduktioner.

Att göra stora delar av vår egen post-produktion inhouse i Malmö har gjort oss riktigt bra på två saker. Redigering och color grading. Vi har därför möjlighet att hjälpa kunder att både klippa och färgkorrigera produktioner. Med vårt breda nätverk kan vi också, om så önskas, produktionsleda hela post-produktionskedjan, från klipp till foley, ljudläggning, color grading och leverans.

Vi klipper i senaste versionen av Adobe Premiere vilket gör det enkelt att ta över eller skicka vidare ett projekt. Vi kan leverera allt från h264 till Prores och DCP. Color grading gör vi i bransch-ledande Davinci Resolve.

Eftersom post-produktion inte är Neverdays huvudfokus har vi inte lika dyr utrustning som de större post-produktionshusen, eller rum som är specialanpassade för grading, men det gör också att vi har möjlighet att erbjuda klipp- och färgkorrigeringstjänster till mycket kostnadseffektiva priser. Resultatet talar för sig själv med klipp och grading av såväl långfilm och reklam för kunder som Comviq och Alfa Romeo.

Intresserad? Maila en av våra producenter och berätta hur vi kan hjälpa er!