Neverday Film

Vi älskar fantastiska filmer som får publiken att känna att allt är möjligt!

Neverday Film är ett snabbt växande produktionsbolag baserat i södra Sverige. Vi producerar både egna produktioner för film, TV och nya medier och hjälper våra kunder skapa reklamfilm som hänför och inspirerar tittarna.

Med över 10 år i branschen och tidigare erfarenhet inom både webb, journalistik och internationella produktioner har vi jobbat med kunder som Alfa Romeo, Kia, CDON, Ideon, Findus och Comviq.
Vi har gjort kortfilm som hyllats av MTV och Wired och långfilm som festivalturnerat världen över.

Vi gör film för att det är vad vi älskar att göra.

Vi vill göra filmer som får tittaren att känna att allting är möjligt, och vi vill ständigt utmana oss själva. Varje film vi gör ska vara den bästa vi gjort. Oavsett om det är en långfilm eller en reklamproduktion. Tillsammans med våra kunder och uppdragsgivare vill vi skapa fantastiska upplevelser, både för alla som är på inspelningsplatsen och för tittarna som ser den färdiga filmen!

Vi har ett brett nätverk av filmarbetare och skådespelare både i Sverige och internationellt och sätter ihop ett team som är perfekt för varje produktion.

Andreas Climent

Regissör
andreas@neverday.com

Andreas är Neverdays inhouse-regissör och manusförfattare. Han har regisserat allt från långfilmen Bieffekterna till reklamfilm för Cadbury och Alfa Romeo.

Jennifer Carlsson

Producent – Reklamfilm / Fiktion
jennifer@neverday.com

Jennifer är vår producent och koordinator. Hon ansvarar för produktionen av reklamfilm och företagsfilm och är primär kontaktperson för våra kunder.